Booking.com

 

banner 971x375 okmikro

Σε πλήρη ετοιμότητα ο δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων για το χειμώνα

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

6fe3a22793911d938be112adef44f809 L
 
Σε πλήρη ετοιμότητα ο δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων για το χειμώνα
 

Το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων συνεδριάσε, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ του δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, μετά από πρόσκληση του δημάρχου κ. Γ. Ντασιώτη.

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

Κύρια ζητήματα της συνεδρίασης αποτέλεσαν ο απολογισμός της θερινής περιόδου 2019 καθώς και ο προγραμματισμός δράσεων για την λήψη των απαραίτητων μέτρων ώστε να αντιμετωπιστούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που ενδέχεται να πλήξουν την περιοχή. Ακόμη συζητήθηκε η προετοιμασία των υπηρεσιών για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων καθώς και κινδύνων από χιονοπτώσεις ή παγετούς ενόψει της επερχόμενης χειμερινής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων κ. Ντασιώτης Γεώργιος, όπως αναφέρει ανακοίνωση του δήμου,  καλωσόρισε τους εκπροσώπους των φορέων και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στη συνεδρίαση, αναφέροντας  μεταξύ άλλων στην εισήγησή του: «Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων  είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει έκτακτες ανάγκες και συνεργάζεται αρμονικά με τις αρχές και τους φορείς που αναλαμβάνουν τον συντονισμό ή τη δράση σε τέτοιες περιπτώσεις. Οφείλουμε να εντοπίσουμε τα σημεία βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχουμε, ενώ είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είμαστε σε απόλυτο συντονισμό. Μπροστά μας έχουμε την χειμερινή περίοδο και η συνδρομή όλων των φορέων που συμμετέχουν στο Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας είναι καθοριστικής σημασίας».

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη και οργανωμένη συνεδρίαση καθώς παρευρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των αρμόδιων φορέων οι οποίοι σχετίζονται με το κομμάτι της πολιτικής προστασίας και των έκτακτων αναγκών του τόπου μας.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κος Ντασιώτης Γεώργιος, η αρμόδια αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κα Μπόγρη Ζαχαρούλα, οι αντιδήμαρχοι κκ Μαλέσης Κωνσταντίνος και Κοκοράκης Λουκάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Μαλέσης Φώτιος, ο κος Κακοσαίος Μάριος (Αναπληρωτής Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Βοιωτίας), ο κος Σηφάκης Γεώργιος (Διευθυντής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς), ο κος Κουτσοβασίλης Κωνσταντίνος (Προϊστάμενος Δασαρχείο Λιβαδειάς), ο κος Αμοιρίδης Κωνσταντίνος (Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δασαρχείου Θηβών), ο κος Γελέκας Παναγιώτης (Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Αλιάρτου), ο Σμηναγός κος Τσεκούρας Γεώργιος (Διοικητής Μονάδας Καυσίμων Αλιάρτου),  ο κος Βότσης Ιωάννης (Αντιπρόσωπος 2ου & 3ου Επιτελικού Γραφείου ΚΕΠΒ Θήβας), ο κος Αθανασιάδης Γεώργιος (Διευθυντής  – ΔΕΔΔΗΕ Θήβας), καθώς και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Αλιάρτου, Άσκρης & Νεοχωρίου.

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων, εισηγούμενος τα θέματα της συνεδρίασης, παρουσίασε λεπτομερώς την υφιστάμενη κατάσταση στην επικράτεια του Δήμου και το Σχέδιο Δράσης – Μνημόνιο ενεργειών του Δήμου, για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού, που έχει συνταχθεί από την αρμόδια υπηρεσία.

Μέσα σε κλίμα απόλυτης συνεργασίας και αφού ακούστηκαν οι απόψεις, οι προτάσεις και οι ανάγκες του κάθε φορέα, εξετάστηκαν θέματα, όπως η παραχώρηση οχημάτων και παροχής εξοπλισμού. Οι εκπρόσωποι των φορέων επισήμαναν την καλή συνεργασία που έχουν με το Δήμο Αλιάρτου - Θεσπιέων στην αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων και αναφέρθηκαν τόσο στις παρεμβάσεις των υπηρεσιών τους κατά τη θερινή περίοδο και στην γρήγορη αντιμετώπιση των φαινομένων όσο και στο προγραμματισμό που έχει ολοκληρωθεί για την χειμερινή περίοδο.

Τέλος όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες ανέφεραν ότι παραμένουν στην διάθεση του πολίτη 24 ώρες το 24ωρο.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων όλων των παρευρισκόμενων για την πληρέστερη και ασφαλέστερη προστασία του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων.

 

 

 

camora

 

 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

 
 
 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

Το αγαπημένο σας βιβλιοχαρτοπωλείο (1)

SHEIN Many GEO's

SHEIN Many GEO's

AliExpress WW

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Please enable the javascript to submit this form

ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΑΞΙΔΙΑ

Greece Jooble logo

AliExpress WW

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

pnevmatika sokolatakia

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ- Ανασκαφές στο χτες...

sideri

Booking.com

argiris taxi

 

lempesis

lefkiano

parostop

camora

 

monomaxoi2

KTEL THIVAS

 

 

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
 

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK