• Καιρός: Χειμωνιάτικο το σκηνικό σε όλη τη χώρα - Κρύο και χιόνια

  Καιρός: Χειμωνιάτικο το σκηνικό σε όλη τη χώρα - Κρύο και χιόνια

  Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 21:54

  Published in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 • Κιβωτός του Κόσμου: 273 ακίνητα σε ολόκληρη τη χώρα και έσοδα 85 εκατ. ευρώ – Πόσα δήλωναν στην εφορία | e-sterea.gr

  Κιβωτός του Κόσμου: 273 ακίνητα σε ολόκληρη τη χώρα και έσοδα 85 εκατ. ευρώ – Πόσα δήλωναν στην...

  Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 21:28

  Published in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 • Εκτός σχεδίου: Άνοιξε η νέα εφαρμογή για τα μικρά οικόπεδα – «Σπριντ» για τους ιδιοκτήτες έως τις 9 Δεκεμβρίου | e-sterea.gr

  Εκτός σχεδίου: Άνοιξε η νέα εφαρμογή για τα μικρά οικόπεδα – «Σπριντ» για τους ιδιοκτήτες έως τις...

  Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 17:55

  Published in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 • Φθηνά σπίτια στα νέα ζευγάρια: Πώς θα δοθούν - Τι προβλέπει το νομοσχέδιο | e-sterea.gr

  Φθηνά σπίτια στα νέα ζευγάρια: Πώς θα δοθούν - Τι προβλέπει το νομοσχέδιο | e-sterea.gr

  Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 16:39

  Published in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 • Χριστούγεννα 2022: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα - Τι ώρα θα ανοίγουν και θα κλείνουν | e-sterea.gr

  Χριστούγεννα 2022: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα - Τι ώρα θα ανοίγουν και θα...

  Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 10:38

  Published in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

lymperi banner new

Συνάντηση Θ. Γιαννόπουλου με τον Υπουργό Υγείας Θ. Πλεύρη | e-sterea.gr

 

 

Ενημέρωση από τον τέως Υφυπουργό, κ. Θανάση Γιαννόπουλου

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

 

“Χθες το απόγευμα είχα την ευκαιρία να βρεθώ με τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη και συζητήσαμε διάφορα θέματα για το ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο, για το Νοσοκομείο Λαμίας, για τους λειτουργούς υγείας που είναι σε αναστολή.

Δια μεν το ΛΑΪΚΟ του γνωστοποίησα ότι υπάρχει μια μελέτη του γραφείου BETAPLAN η οποία είχε χρηματοδοτηθεί το 2006 από την τότε Υπουργό Υγείας Μαριέττα Γιαννάκου με το ποσό των 800.000 € δια επέκταση στο χώρο του Πανεπιστημίου, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΛΑΪΚΟ. Πράγματι η μελέτη αυτή η οποία χρήζει μεν επικαιροποιήσεως δίνει τη δυνατότητα επέκτασης γύρω στα 27.000 τ.μ. για χώρους αναπτύξεως κλινικών, εργαστηρίων, γραφείων, κλπ. Το είδε με μεγάλη κατανόηση και θα έρθει σε επαφή με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες και με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη.
Επίσης του γνωστοποίησα ότι υπάρχει ένα ακίνητο στη περιοχή Ζωγράφου, πίσω από τν Ι.Ν. Αγίου Θωμά που ιδιοκτησιακά, όπως έχω ενημερωθεί ανήκει στη «ΖΩΗ» περί τα 3.000 τ.μ. και η αγορά αυτού του ακινήτου – που δεν χρησιμοποιείται – θα δώσει μια δυνατότητα μεγάλη στο ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο για μετακίνηση γραφείων, εργαστηρίων, κ.λ.π. Κάτι αντίστοιχο που έγινε παλαιότερα επί Υπουργίας Δοξιάδη με την αγορά των 3 ιδιωτικών κλινικών.
Παράλληλα σχολίασα το θέμα της στελεχώσεως του Περιφερειακού Νοσοκομείου Λαμίας που καλύπτει όλη τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, διότι υπάρχουνε πολλές λειτουργικές αδυναμίες και χρειάζεται ιδιαίτερη στελέχωση.
Επίσης μου δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσω τα θέμα της αναστολής εργασίας των λειτουργών υγείας (καθ’ όσον τους είδα να διανύουν την 33η ημέρα απεργίας πείνας) και του σχολίασα ότι δεν θα πρέπει το Κράτος, η Πολιτείας, η Κυβέρνηση να δείχνει μια ανάλγητη τέτοια θέση η οποία είναι τιμωρητική πλέον τη στιγμή που έχουν αρθεί σχεδόν όλα τα μέτρα που είχαν ληφθεί για τον covid σε αυτούς τους εργαζομένους.
Θα πρέπει να επανέλθουν διότι κατά αυτόν τον τρόπο θα ελαχιστοποιηθούν οι λειτουργικές αδυναμίες όλων των Νοσοκομείων και δεύτερον θα δοθεί η δυνατότητα της εύρυθμης λειτουργίας τους και επειδή βρισκόμαστε στη περίοδο του καλοκαιριού θα δοθεί η δυνατότητα να πάρει το προσωπικό όλο άδειες.
Πιστεύω ότι πολλοί από αυτούς θα εμβολιασθούν. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι ο κ. Υπουργός θα δείξει όλη του την κατανόηση προς τις ανάγκες αυτές των Νοσοκομείων και θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους αυτούς τους λειτουργούς της υγείας να επανέρθουν και εύρυθμα έτσι να λειτουργήσουν τα νοσηλευτικά ιδρύματα, διότι κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η πίεση του συστήματος υγείας μετά από την εμφανιζόμενη εξάπλωση του κορονοϊού.
κ. Υπουργέ τολμήστε. Έχετε το θάρρος και την ευθυκρισία και η απόφασή σας αυτή θα σας συνοδεύει πάντοτε για την ορθή επιλογή σας.”

 

Αθανάσιος Γιαννόπουλος
Καθηγητής Χειρουργικής
τ. Υφυπουργός Υγείας

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός Θήβα

 

Ελαιοτριβείο Πελώνης

ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

cameres stats crazynapofetured

ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΚΤΗΜΑ ΛΥΜΠΕΡΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

pnevmatika sokolatakia

argiris taxi

 

lefkiano

parostop

camora

 

KTEL THIVAS

 

 

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
 

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK