Καταγγελία από την ΚΕΔΗΛ για ρατσιστικά σχόλια

kedil

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (Κ.Ε.ΔΗ.Λ), που υλοποιεί το πρόγραμμα «Στέγαση και Βοήθεια αιτούντων άσυλο και δικαιούχων διεθνούς προστασίας στη Λιβαδειά»

σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και με αφορμή αρνητικά σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υπ’ αριθμόν 419/18-04-2019 «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Παροχή Υπηρεσιών Καθαριότητας των Εκμισθωμένων Διαμερισμάτων» διευκρινίζει τα εξής:

1. Ο καθαρισμός των διαμερισμάτων πραγματοποιείται σε διαμερίσματα που εκκενώνονται λόγω της αποχώρησης των ωφελούμενων με σκοπό την μετεγκατάστασή τους σε άλλες χώρες της Ευρώπης και όχι κατά την διάρκεια διαμονής τους σε αυτά.

2. Η δαπάνη για τον καθαρισμό των διαμερισμάτων προέρχεται από τον προϋπολογισμό της ΚΕΔΗΛ, οικονομικού έτους 2019, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (DG HOME).

Η ΚΕΔΗΛ καταγγέλλει τις όποιες ξενοφοβικές και ρατσιστικές αναφορές που μπορεί να υποκρύπτουν και μικροπολιτικούς σκοπούς, λόγω προεκλογικής περιόδου, και καθιστά σαφές ότι θα είναι ενάντια σε όποιον προσβάλει ή συκοφαντεί το έργο της και τους ωφελούμενους του προγράμματός της.

Οι δημότες της Λιβαδειάς έχουν αποδείξει τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη τους καθ’ όλη την διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος “ESTIA”. Τέτοιες συμπεριφορές δεν τιμούν κανέναν και θα πρέπει να αποτρέπονται από όλους μας.

 


remos

lefkiano

estereaWebp.net gifmaker

TIGAS ANNA

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΘΗΒΑ

farmakio

lempesis

monomaxoi2

camora

 

SERVICESMALL

KTEL THIVAS

meli

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ
ΠΕΥΚΟ-ΡΕΪΚΙ
ΒΟΙΩΤΙΑ
ΤΗΛ 6980093156
ΑΠΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ

ARGIRIS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ -  ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΑΦΙΣΣΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

ARGIRIS 2

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
theseis ergasias

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK