Booking.com

 

banner 971x375 okmikro

Υγειονομική βόμβα Ρομα και Hot Spot:Επίσκεψη "αστραπή" Χρυσοχοίδη σε hot spot και φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

xrisox

 

Επίσκεψη αστραπή στο HOT SPOT της Θήβας και στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα πραγματοποίησε σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Βοιωτίας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

 

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι κρKANTE MAΣ LIKE  E-sterea.grατούμενες των φυλακών συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους απαιτώνατς την άμεση αποσυμφόρηση του σωφρονιστικού καταστήματος λόγω της πανδημίας.

Στην ίδια ανακοίνωση οι αστυνομικοί αναφέρονται και στο περιστατικό της φωτιάς σε υπηρεσιακό όχημα στη διασταύρωση του Κάστρου.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Κατόπιν ενημέρωσης, από φίλους δημοσιογράφους, πληροφορηθήκαμε ότι το νομό Βοιωτίας και συγκεκριμένα τη δομή φιλοξενίας μεταναστών-προσφύγων στη Θήβα θα επισκεφθεί σήμερα ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. κ Χρυσοχοίδης.


Δεν γνωρίζουμε εάν θα επισκεφθεί και τις υπηρεσίες της Δ.Α. Βοιωτίας για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα όσα η Ένωσή μας καταγγέλλει αδιαλείπτως τα τελευταία χρόνια, τις τεράστιες ελλείψεις σε Αστυνομικό προσωπικό, τον παρωχημένο στόλο υπηρεσιακών οχημάτων, τις υπηρεσίες οι οποίες υπολειτουργούν και να ευχαριστήσει διά ζώσης (και όχι με επικοινωνιακά μηνύματα στους συνδικαλιστές) τους συναδέλφους μας οι οποίοι καταβάλλουν καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες για να υπερβούν τις δυσχέρειες και να εμπεδώσουν το αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας.

Επεισόδια τη νύχτα στο hot spot Θήβας - 4 τραυματίες
Εάν παρ΄ ελπίδα ο κ. υπουργός δεν διαθέτει, λόγο βεβαρημένου προγράμματος, τον χρόνο που απαιτείται για να επισκεφθεί τις υπηρεσίες της Δ.Α.Βοιωτίας και κυρίως αυτές της πρώην υποδιεύθυνσης Θηβών (Α.Τ.Θηβών, Τ.Α.Θηβών), παρότι θα διέλθει από αυτές, είμαστε βέβαιοι ότι οι κ.κ. Διοικητές των υπηρεσιών θα μεταφέρουν την πραγματική,καθημερινή εικόνα η οποία συναντάται στις υπηρεσίες αρμοδιότητάς τους και συγκεκριμένα:


τις συνεχείς μεταγωγές του Α.Τ.Θηβών χωρίς να τηρούνται τα προβλεπόμενα από τους κανονισμούς (μεταγωγές γυναικών με ανήλικα κτλ κτλ..) την καθημερινή αδυναμία κάλυψης της θέσεως του σκοπού αστυνομικού καταστήματος και σκοπού κρατητηρίων, την εποχούμενη περιπολία από ένα και μόνο Αστυνομικό και τις άνωθεν διαταγές για διενέργεια αστυνομικών ελέγχων από ένα Αστυνομικό κατά παράβαση των προβλεπομένων , τις σταθερές σκοπιές στη γέφυρα του Πυρί, την παρουσία ενός και μόνο Αστυνομικού στα περιφερειακά αστυνομικά τμήματα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με ότι αυτό συνεπάγεται σε επιχειρησιακό επίπεδο αλλά και τις συνέπειες που επιφέρει στην πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας στη Βοιωτία κτλ κτλ..

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr
Επίσης διατηρούμε τη βεβαιότητα ότι ο κ. υπουργός θα ενημερωθεί για την πρωινή, παρολίγον απώλεια της ζωής συναδέλφου μας, ο οποίος εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία με υπηρεσιακό όχημα το οποίο από άγνωστη αιτία ανεφλέγη και κάηκε ολοσχερώς. Με νεκροφόρες που έχουν διανύσει 450.000+ χιλιόμετρα, συνάδελφοί μας διατάσσονται καθημερινά να εκτελούν υπηρεσία, να εκτελούν μεταγωγές πολιτών σε ψυχιατρεία και σωφρονιστικά καταστήματα, να ''βάζουν πλάτη'' και να γεμίζουν κουτάκια. Ποιός θα απολογούνταν στους οικείους του συναδέλφου εάν είχαμε απώλεια ζωής, ποιός θα απολογούνταν στους οικείους ενός πολίτη εάν αυτός είχε απανθρακωθεί στο υπηρεσιακό όχημα. Ίσως ένας Αστυφύλακας θα αναλάμβανε αυτό το δύσκολο ρόλο,έχει συμβεί και κατά το πρόσφατο παρελθόν όταν κανένας αξιωματικός δεν αναλάμβανε το εκτελέσει το χρέος του απέναντι στη σύζυγο δολοφονηθέντος συναδέλφου μας και να την ενημερώσει για το χαμό του συζύγου της.
Για όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, τα οποία δεν θα εκτεθούν δημόσια για ευνόητους λόγους, είμαστε βέβαιοι ότι θα ενημερωθεί ο κ. υπουργός από τους παριστάμενους αξιωματικούς, επιτελείς κτλ, οι οποίοι θα τον συνοδεύσουν κατά την επίσκεψή του στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών - προσφύγων στη Θήβα.


Για τα υπόλοιπα ,τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών της υπηρεσίας, απόδοση ευθυνών όπου αναλογούν κτλ εγγυάται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας.

 

 

 

pitbulneobrosta

 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

 
 
 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

 

 

back To school livadeia facebook 600x500

Women Soft Slip On Casual Sport Mesh Breathable Flat Shoes 

Free Search Engine Submission

Booking.com

argiris taxi

 

lempesis

lefkiano

parostop

camora

 

monomaxoi2

KTEL THIVAS

 

 

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
 

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK