Booking.com

 

banner 971x375 okmikro

Εμβρυογένεσις :Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής απο τις καλύτερες στην Ευρώπη

mastromhnas davies

 
Δρ. Μηνάς Μαστρομηνάς και Δρ. Steve Davies

Δρ. Steve Davies

Ο Δρ. Steve Davies αποφοίτησε το 1983 από το τμήμα Βιοχημείας του Πανεπιστημίου του Dundee, UK, ενώ το 1987 απέκτησε τον Διδακτορικό του τίτλο από το University of Essex, UK, πάνω στη μελέτη της in vitro ωρίμανσης ωαρίων. Είναι ιδρυτικό μέλος της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Εμβρυογένεσις» και Διευθυντής του Τμήματος Εργαστηρίων.

Ο Δρ. Steve Davies είναι Senior Κλινικός Εμβρυολόγος, πιστοποιημένος από την ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology). Το 2012 βραβεύθηκε για την εργασία του πάνω στον εντοπισμό παθολογικών εμβρύων, χρησιμοποιώντας μη επεμβατικές μεθόδους απεικόνισης.

Δρ. Μηνάς Μαστρομηνάς

Ο Δρ. Μηνάς Μαστρομηνάς ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έλαβε τίτλο ειδικότητας το 1989 και τον ίδιο χρόνο ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει λάβει, μετά από εξετάσεις το αριστείο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Γυναικολογίας και Μαιευτικής.

Ο Δρ Μηνάς Μαστρομηνάς ανέλαβε Το 1991 τη Διεύθυνση του τμήματος Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Μαιευτηρίου Μητέρα και από το 1994 ίδρυσε και διευθύνει τη Μονάδα «Εμβρυογένεσις», που σήμερα είναι το μεγαλύτερο κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης στη χώρας μας.

 

 KANTE MAΣ LIKE E-sterea
 

Δρ. Κουφομιχαήλ Βασίλειος

koufomixail gynaikologosΕργάσθηκε στο Νοσοκομείο NHS Burnley Hospital της Μ. Βρετανίας για 6 μήνες. Μετεκπαιδεύτηκε στην ενδοσκοπική χειρουργική λαπαροσκόπηση – υστεροσκόπηση υπό τον καθηγητή Magos Adam στο Royal Free Hospital του Λονδίνου. Στην ουρογυναικολογία μετεκπαιδεύτηκε κατά σειρά στη Λιέγη του Βελγίου υπό τον καθηγητή De Leval, στο Λυών της Γαλλίας υπό του καθηγητή Mellier, στο Clermont Ferrand, της Γαλλίας υπό του καθηγητή Zackthan. Στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με ειδική γνώση στη διερεύνηση της υπογονιμότητας και σε όλες τις τεχνικές της εξωσωματικής γονιμοποίησης αφού άλλωστε κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Αναπαραγωγική & Αναγεννητική Ιατρική του Πανεπιστημίου Αθηνών MASTER IN REPRODUCTIVE MEDICINE. Δημιούργησε και οργάνωσε το τμήμα Ουροδυναμικής Μελέτης και Αποκατάστασης των Διαταραχών του Πυελικού Εδάφους στο ΙΑΣΩ όπου είναι υπεύθυνος μέχρι και σήμερα. Είναι μέλος της ενδοσκοπικής ομάδας του ΙΑΣΩ ενός από τα πιο σύγχρονα και οργανωμένα χειρουργικά ενδοσκοπικά τμήματα που λειτουργούν στην Ευρώπη και καθημερινά εκτελεί λαπαροσκοπικές και υστεροσκοπικές επεμβάσεις.

Ο ιατρός Κουφομιχαήλ Γ. Βασίλειος, γεννήθηκε και μεγάλωσε σε προάστιο της Αγίας Παρασκευής, όπου τελείωσε και όλες τις βαθμίδες της βασικής εκπαίδευσης, με βαθμό άριστα. Αποφοίτησε από το αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο SEMMELWES UNIVERSITY OF MEDICINE με βαθμό 8,5 και στη συνέχεια εκτέλεσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κ.Υ Βλαχιώτη για 1,5 χρόνο εκτελώντας χρέη διευθυντή το τελευταίο έτος. Υπηρέτησε στην αεροπορία ως επίατρος στην αεροπορική βάση Τανάγρας και αποφοίτησε από τη σχολή Αεροπορικής Ιατρικής. Εργάσθηκε στη Γενική Χειρουργική των Νοσοκομείων Αμ. Φλέμιγκ και Σωτηρία. Τη βασική ειδικότητα της μαιευτικής- γυναικολογίας ολοκλήρωσε στο μαιευτήριο Ελ.Βενιζέλου όπου απέκτησε επιπλέον ιδιαίτερη εμπειρία στην ουρογυναικολογία με ιδιαίτερη έμφαση στις κολπικές επεμβάσεις και την αντιμετώπιση της γυναικείας ακράτειας ούρων. 

Μέλος του Ιατρικού συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής εταιρείας γυναικολογικής ενδοσκόπησης, συμμετέχει ενεργά και ως ομιλητής σε πολλά επίσημα συνέδρια – σεμινάρια παγκόσμια και πανευρωπαϊκά που σχετίζονται με τις εξειδικεύσεις της γυναικολογίας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Ενδοσκοπικής Χειρουργικής που λαμβάνουν χώρα στο ΙΑΣΩ ανά διετία με συμμετοχή διακεκριμένων ελλήνων και ξένων ομιλητών. Έχει αρθρογραφήσει σε πολλά περιοδικά για θέματα γυναικολογικών παθήσεων.

 • Διεύθυνση:
         
  Βασ. Σοφίας 133, Αθήνα 115 21 4ος όροφος
 • Τηλέφωνο:
         
  210 644 0452, 6972 425 552
 • Μαία:
         

  Μαυροπούλη Μίνα

  τηλ. 69 32 64 90 99

 • Email:
         
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γιατί να κάνετε εξωσωματική σε εμάς

 • Γιατί έχουμε την μεγαλύτερη εμπειρία στη χώρα στο χώρο της διάγνωσης και θεραπείας της υπογονιμότητας.
 • Γιατί προσφέρουμε τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας, αναλαμβάνοντας ακόμη και τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις.
 • Γιατί χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες.
 • Γιατί καλύπτουμε όλο το φάσμα περιπτώσεων και αιτίων υπογονιμότητας.
 • Γιατί εξατομικεύουμε την κάθε περίπτωση αποκλειστικά.
 • Γιατί προσφέρουμε δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη.
 • Γιατί το επίκεντρο μας είστε ΕΣΕΙΣ!
 • Γιατί το κόστος θεραπείας είναι πολύ λογικό σε σχέση με την ποιότητα των υπηρεσιών μας και είναι εξ' αρχής γνωστό αφού συμπεριλαμβάνει σαν ΄πακέτο΄ όλη την προσπάθεια.
 • Γιατί χρησιμοποιούμε (και έχουμε τη μεγαλύτερη εμπειρία στη χώρα) το σύντομο πρωτόκολλο διέγερσης με τους ανταγωνιστές που είναι παγκοσμίως το πλέον αποδοτικό και φιλικό προς την ασθενή αφού διαρκεί μόνο 10-12 ημέρες
 • Γιατί εργαζόμαστε 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 7,00 πμ για την εξυπηρέτηση σας και για το καλό της κοινής μας προσπάθειας.
 • Γιατί περισσότερα από 20 χρόνια, υπηρετούμε με φλόγα το πιο όμορφο όνειρό σας!
 KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

Συνήθη ερωτήματα που αφορούν την Εξωσωματική Γονιμοποίηση

1.Ποιοι παράγοντες βοηθούν για ένα επιτυχές αποτέλεσμα;

Το καλό αποτέλεσμα είναι συνάρτηση των χαρακτηριστικών του ζευγαριού και του αιτίου της υπογονιμότητας από τη μία πλευρά και από την άλλη του επιπέδου της παρεχόμενης επιστημονικής φροντίδας από το κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης.

Είναι φυσικό ένα νέο ζευγάρι (γυναίκα κάτω των 40 ετών) που διάγει έναν υγιεινό τρόπο διαβίωσης και έγκαιρα απευθύνεται σε μία επιστημονική ομάδα με εμπειρία και γνώση, η οποία θα προσφέρει εξατομικευμένη θεραπεία υψηλού επιπέδου, να προσβλέπει σε εξαιρετικές προοπτικές επιτυχίας. Η καλή ‘χημεία’ και συνεργασία επίσης του ζευγαριού με την επιστημονικό και λοιπό προσωπικό συνεισφέρει στο θετικό αποτέλεσμα.

2.Σε ποιες περιπτώσεις η εξωσωματική δεν έχει αποτελεσμα και τι εναλλακτικές υπάρχουν;

Τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά σε γυναίκες με μεγάλη αναπαραγωγική ηλικία, σε βαρειά αζωοσπερμία με παντελή απουσία σπερματοζωαρίων και σε γυναίκες με σοβαρά, μη χειρουργήσιμα προβλήματα στη μήτρα τους. Οι περιπτώσεις αυτές ευτυχώς αφορούν τη μειοψηφία των ζευγαριών και αντιμετωπίζονται ανάλογα είτε με δανεισμό γαμετών είτε με παρένθετη μήτρα. Το μήνυμα εδώ είναι ότι εάν το ζευγάρι έχει τους ορίζοντες του ανοικτούς το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα σε κάθε περίπτωση, όσο δύσκολη και εαν αρχικά φαντάζει.

3. Τι να περιμένει ένα ζευγάρι απο την εξωσωματική γονιμοποίηση και τι να λάβει υπόψη του πριν μπει στη διαδικασία;

Σήμερα η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι ιδιαίτερα φιλική και επιτυχής. Ο μέσος όρος ποσοστών επιτυχίας είναι 50% κατά μέσο όρο διεθνώς και η διάρκεια της διαδικασίας δύο εβδομάδες.Οι γυναίκες διατηρούν απρόσκοπτα σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος την καθημερινότητα τους. Ετσι η προσπάθεια δεν διαταράσσει την επαγγελματική, οικογενειακή ή κοινωνική δράση του ζευγαριού.

Η υπομονή, η πίστη, η αισιοδοξία και η καλή σχέση του ζευγαριού μεταξύ τους και με τους θεράποντες γιατρούς είναι βασικά συστατικά της επιτυχίας.

4. Ποια θα πρέπει να είναι τα κριτήρια επιλογής Κέντρου-γιατρού?

Η αναζήτηση του γιατρού και του Κέντρου είναι μία πολύ σημαντική απόφαση και θα πρέπει να γίνεται με σχολαστικότητα.

Το ζευγάρι πρέπει με τη βοήθεια του διαδικτύου και άλλων ζευγαριών με παρόμοιο πρόβλημα να κάνουν "έρευνα αγοράς" ως προς την επιλογή του κέντρου που θα αποτανθούν.

Την επιλογή θα κρίνουν η επάρκεια σε άριστο επιστημονικό προσωπικό, η υλικοτεχνική υποδομή και κυρίως το εργαστήριο εμβρυολογίας.

Πέρα όμως απο τα επιστημονικά κριτήρια, θα πρέπει να ληφθούν υπ’ όψην και παράμετροι όπως η ανθρώπινη προσέγγιση και η ψυχολογική υποστήριξη. Επίσης η δυνατότητα άμεσης προσέγγισης σε κρίσιμες πληροφορίες που αφορούν την προσπάθεια, η διαφάνεια, η επικοινωνία 24 ώρες/7 ημέρες, η ενημέρωση, το φιλικό και ζεστό περιβάλλον. 

Δρ. Μηνάς Μαστρομηνάς

Γυναικολόγος Διδάκτωρ Παν/μιου Αθηνών

Δ/ντης της Μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποιήσης Εμβρυογένεση

 KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

Βασικά Σταδια Εξωσωματικής Γονιμοποίησης

Τα προγράμματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής απαιτούν σωστή τεχνική και εμπειρία. Τα τελευταία χρόνια, η επιστήμη έχει σημειώσει τεράστια άλματα κι έτσι πλέον, τα ζευγάρια που αποκτούν ένα ή περισσότερα παιδιά με αυτή την τεχνική είναι πολλά. Για την επιτυχία του προγράμματος, οι ειδικοί της Ιατρικής Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Εμβρυογένεσις" είναι δίπλα σε κάθε ζευγάρι για να το καθοδηγήσουν αλλά και για να επιλεχθεί η καλύτερη δυνατή προσέγγιση για την κάθε περίπτωση.

Τα βασικά στάδια της διαδικασίας είναι οι εργαστηριακές εξετάσεις, η πρόκληση πολλαπλής ωορρηξίας, η ωοληψία και η προετοιμασία σπέρματος και τέλος η εμβρυομεταφορά.

Περισσότερες πληροφορίες για κάθε στάδιο της διαδικασίας μπορείτε να βρείτε στις αντίστοιχες κατηγορίες.

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανησυχίες σας

Καλέστε μας

+30 210 6104682

Επισκεφτείτε μας

Λεωφόρος Κηφισίας 49,
Μαρούσι (Άνωθεν Media Markt)

Στείλτε μας

https://www.embryogenesis.gr/gr/

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΙΣ
Ιατρική μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής

 

 

 

monomaxoi2

 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

 
 
 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

Booking.com

 

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Please enable the javascript to submit this form

ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΑΞΙΔΙΑ

Greece Jooble logo

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

pnevmatika sokolatakia

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ- Ανασκαφές στο χτες...

sideri

Booking.com

argiris taxi

 

lempesis

lefkiano

parostop

camora

 

monomaxoi2

KTEL THIVAS

 

 

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
 

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK